So I bought a drone yesterday..  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

So I bought a drone yesterday.. 

l_10166162_005

Jag har tänkt lite smått på att jag vill kunna filma från andra vinklar ett tag. En drone är ju så bra. Men jag har tänkt att dem är för stora och för svåra att använda. Sen kom jag in på den här, oklart hur. Men den är ju hur bra som helst! Jag gjorde min research innan jag bestämde mig. Valet var dock inte så svårt. Jag ska hämta ut den senare idag! Som ni kanske förstår så planerar jag att göra en massa mer videos.

Jag gör även detta för att det kommer vara så galet kul att ha alla dessa videos i framtiden. Tror framförallt att barnen kommer uppskatta det!

I have been thinking about filming in different angles for a while now. A drone is so nice to have. But I have always been thinking that they are too big and too difficult to use. But then I saw this one, not sure where. But it’s perfect! I did my research before I decided to get it. It wasn’t difficult to decide. I’m picking it up later today. So excited! I’m planning on doing a lot of videos. 

I’m also doing this because it will be so nice to have these videos later on. Especially for the kids! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.