Can´t come up with a title.. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Can´t come up with a title..

Jag är sjukt trött idag. Började dagen med att köra spinning på gymmet. Sen åkte jag direkt för att göra omgång 5 av Venus Freeze. Sen hem. Kände att jag borde göra saker. Men kunde liksom inte bestämma vad jag skulle ta tag i. Fixade i ordning lite snabbt i sminkrummet. Golvet där inne är kaos. Det var bra i några dagar. Sen sprack pappret under!

Jag väntar på att få bilderna från gårdagen. Vill så gärna byta header!

Nu ska jag åka och hämta Lexie i alla fall. Så tråkigt väder idag! Mörkt och regnigt. Vill mest lägga mig i soffan.

I´m so tired today. Started the day with a spin class at the gym. Then straight to do round 5 of Venus Freeze. Then home. I felt that I should do a lot of things. But I couldn´t decide what to do. I fixed my beauty room quick. The floor that I fixed in there is a mess. It was nice for a few days and then the paper underneath broke. 

I´m waiting to get the pics from yesterday. I just want to change my header! 

But now, time to pick up Lexie from Nursery. Weather is rubbish today. Dark and rainy. Just wanna be on the sofa. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx