Friday flowers!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Friday flowers! 

Jag lyckades hitta bra blommor i affären idag som jag satte ihop till denna bukett. Nu är det helg! Micke spelar ikväll men han är iaf ledig i morgon. Det händer ju inte ofta att han är ledig en lördag.

Beställde precis pizza. SÅ HUNGRIG! Igår körde jag spinning och lite styrka på gymmet, idag ytterligare ett spinningpass och styrka för överkroppen. Jag är redan stel, kommer ha sån träningsvärk i morgon.

I managed to get good flowers at the grocery store today. So I put this bouquet together. The weekend is here! Mikael is playing tonight thou. But he’s off tomorrow, doesn’t happen often that he’s off on a Saturday. 

Just ordered pizza. SO HUNGRY! I did a spin class and weights at the gym yesterday. And today! I’m already sore. Won’t be able to walk tomorrow. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx