Autumn inspo! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Autumn inspo!

Downloads36

Lite höstinspo!

Jag sitter och väntar på en leverans från H&M just nu. Har tänkt att fota lite när det kommit, det regnar inte idag så man får ta vara på tillfället. Jag har beställt lite nya tröjor till hösten. Bland annat tröjan i kollaget ovan. Jag är så inne på gul, orange och röd på tröjorna i höst. Så fint till nude läppar!

A little autumn inspo! 

I´m waiting for a delivery from H&M. I was planning on taking some photos when it´s here, it doesn´t rain today so I better make the most of it. I have ordered some new jumpers for autumn. One of them is the orange one above. I´m so in to yellow, orange and red on my jumpers for this autumn. So nice with nude lips! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.