Red is my new thing – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Red is my new thing

Josefin Lustig-9 Josefin Lustig-8 Josefin Lustig-7 Josefin Lustig-5

Jag har fastnat för rött helt plötsligt. Den här tröjan kommer från H&M. Bra köp till hösten! Jag tänkte matcha den med mina röda skinnbyxor med det var två olika röda så vet inte om det hade blivit bra.

Söndag idag. Helgen har vart väldigt lugn, som vanligt. Hade så fint väder igår, en skön lördag. Jag har så mycket kul planerat nästa vecka. Måndag: gymmet och fransar. Tisdag: gymmet, naglar, Mickes mamma kommer och sen Celtic – PSG på kvällen. Onsdag: Intervju! Torsdag: gymmet, Venus Freeze och event på kvällen. Fredag: gymmet! Lördag: fotboll och ett till event på kvällen.

Två event på en vecka. Jag som trodde att jag aldrig mer skulle bli bjuden på något eftersom att jag var negativ sist, haha. Ärlighet varar längst! Nu är det andra event och jag får ta med mig vänner dit. Så då blir det ju kul eftersom jag får hitta på något med dem!

 I have a thing for red at the moment. This knit is from H&M. Great buy for autumn! I was planning to match it with my red leather trousers but it wasn´t the same red so I don´t think that would´ve been good. 

Sunday today. Had a very relaxed weekend, as usual. The weather was so nice yesterday. I have so much fun planned next week. Monday: gym and lashes. Tuesday: gym, nails, Mikaels mum is coming and then Celtic – PSG. Wednesday: Interview! Thursday: gym, Venus freeze and event in the evening. Friday: Gym! Saturday: football and another event in the evening. 

Two events in one week. I thought I would never be invited again because I was a bit negative after the last one. But hey, honesty is the best way! On these 2 events I can bring friends, which is great because I will have a good time with them either way. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    åh, vilken mysig tröja! Hoppas den finns i butik där jag bor, så jag kan känna lite på den innan inköp 🙂 (läs: superkräsen… hehe)

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx