The coolest boots for the kids! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

The coolest boots for the kids!

Downloads40

Okej, jag såg dessa idag när jag var och köpte smink. Jag vill att Lucia och Lexie ska ha dem i höst och vinter.. Så jäkla coola! Jag brukar ju annars alltid köra på Dr Martens till barnen. Kul med något nytt!

Nu är det chill i soffan för mig. Lite youtube och sen sova tidigt. Helt färdig!

Ok, I saw these boots today when I was shopping the new makeup. I want Lucia and Lexie to have these for autumn and winter. So cool! I normally get Dr Martens for them. Would be fun with something new! 

Now it´s chill time for me in the sofa. Watching youtube and then early to bed. I´m exhausted! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons