What jacket for Lucia? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

What jacket for Lucia?

3791716671_1_1_11938703600_1_1_1

Det är storm här i Glasgow! Det blåser galet mycket. Geisha kan knappt gå ut och kissa utan att blåsa omkull. Jag och Lucia kom då och tänka på att hon inte har någon varm jacka som passar henne. Alla hennes kläder och skor är för små. Hon måste ha växt galet mycket på senaste. Jag sa i alla fall att jag skulle kolla efter en jacka åt henne. Jag fastnade för dessa 2 från Zara. Den övre är kanske inte lika praktisk. Men väldigt fin! Till skolan får hon ju inte ha någon annan jacka än den som hör till uniformen men till vardags behövs det ju. Börjar bli väldigt kallt nu.

Idag måste jag sitta hemma och vänta på DHL, ska lämna tillbaka ett par byxor som jag beställde från NA-KD. Men det känns skönt att ta en dag hemma.

It´s storm here in Glasgow! So windy. Geisha could hardly go out and pee without falling over. Me and Lucia then realized that she doesn´t have a warm jacket that fits anymore. All her clothes and shoes are too small. She must have grown a lot recently. I told her I would have a look online if I could find a nice one for her. I fell for these 2 from Zara. The first one isn´t as practical but very pretty. It´s starting to get really cold now. 

I have to stay home and wait for DHL to come and pick up a pair of trousers that I ordered. Need to return them! It´s nice to have a day at home thou. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons