From Sunday anxiety to Monday anxiety – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

From Sunday anxiety to Monday anxiety

2f0a11ed-3829-4385-8da2-a615eb100882.jpg

Söndagsångesten övergick till måndagsångest. Härligt! Jag åkte och lämnade barnen och sen tog jag ut Geisha. La mig på soffan med Geisha och somnade på stört. Sen var det i princip dags att hämta barnen igen.

Jag känner mig så jäkla bitter idag. Nu vill jag bara ha fredag så vi får åka till Sverige!

The Sunday anxiety is now Monday anxiety. Nice! I drove the kids this morning and then I took Geisha out. Went home and crashed in the sofa in seconds. When I woke up it was almost time to pick the kids up. 

I feel so bitter today. I just want to have Friday so we can go to Sweden! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons