GAMEDAY! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

GAMEDAY!

IMG_3764.JPG IMG_3765.JPG IMG_3751.JPG

Åh, vilken match ikväll! Jag börjar bli riktigt jäkla nervös. Här är 3 bilder från EM i Frankrike. Jag kunde inte riktigt njuta av den resan. Jag mådde inte bra. Jag har fått uppleva så mycket som jag inte har kunnat njuta av tack vare min depression. Det är så jäkla tråkigt. Jag visste ju inte där och då att det var det jag hade.

Nu håller vi tummarna för att Sverige tar sig till VM. HEJA SVERIGE! 

What a game tonight! I´m starting to get really nervous. Here´s 3 pictures from the Euros in France. I couldn´t really enjoy this trip as much as I wanted to. I wasn´t feeling well. I have been doing so much that I haven´t been able to enjoy because of my depression. Which I didn´t understand that I had. 

Fingers crossed that Sweden will qualify to the World championship. GO SWEDEN! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons