So ready for Sweden!  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

So ready for Sweden! 

Jag köpte en annan jacka till barnen innan jag såg den här. Jag var tvungen att köpa den här också. Så himla mysig! Och skorna då?! Barnen kommer vara så coola nu när vi åker till Sverige. Längtar så mycket! Men idag kom ju Micke hem så nu ska vi först njuta av kvällen och morgondagen med honom.

I bought another jacket to the kids before I found this one. I had to get this as well. So cosy! And the boots?! Kids will be so cool now when we are going to Sweden. Can´t wait! But Mikael came home today so first we are gonna enjoy tonight and tomorrow with him. 

Så glad att jag beslutade mig för att köpa dem till barnen.

So happy I decided to get these for the kids.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.