Jag är med i Playmakers säsong 2! / I will be in Playmakers season 2! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Jag är med i Playmakers säsong 2! / I will be in Playmakers season 2!

Jag kan äntligen dela med mig av detta! Jag kommer vara med i säsong 2 av Playmakers på TVplay. Har ni sett första säsongen? Då var det bara tjejer till hockeyspelare. Nu är det lite nytt och nu får man även följa mig och Elin som är tillsammans med fotbollsspelare. Jag är så taggad på detta! Hoppas ni också är det. Säsong 2 börjar i höst. 

I can finally announce this! I will be in a Swedish TV show online called playmakers. In season 1 they followed girls who’s together with hockey players. In season 2 they decided to add football players as well. I’m so excited for this! I hope you are as well. Season 2 will air this autumn. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons