Josefin Lustig

The other hand! 

Här har ni min högra hand. Ja, jag är så nöjd! Det är ju bara så fint. Alla 4 tatueringarna på fingrarna symboliserar styrka för mig. 

I morgon flyger vi hem till Glasgow igen. Jag är så trött idag. Det är alltid så intensivt när man är här hemma. Men ändå hinner man inte ens med hälften av vad man vill hinna med.

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen med Lexie. Hon är mammas tjej nu! Så mysigt. Jag njuter! Lucia sover hos sina kusiner. Hon är verkligen lycklig när hon får vara med sina kusiner. Hoppas det blir ett hyfsat smärtfritt hejdå i morgon.

Here´s my right hand. Yes, I´m so happy! They are just perfect. All 4 tattoos on my hands symbolize strength for me. 

Tomorrow we fly back home to Glasgow again. I´m so tired today. It´s always so intense when you are home. But you still don´t have time to do half of the things you want to get done. 

I´m gonna go to bed with Lexie now. She´s mummy´s girl now! So cosy. I´m enjoying that a lot. Lucia is having a sleep over at her cousins house. She´s so happy when she get to spend time with them. I hope it won´t be too painful to say good bye tomorrow. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.