I’m knocked out  – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

I’m knocked out 

9015ddf6-a337-4bf8-b311-90257907c051.jpg

Mina skor från Balenciaga (som jag har på bilden) gick sönder efter att jag använt dem 3 gånger. Så surt! Så jag fick skicka tillbaka dem och vänta i x-antal veckor på att få svar. Nu fick jag svar idag att skorna inte gick att laga så jag får pengarna tillbaka. Då snackar vi alltså runt 6 veckor. Hur kan det ta så lång tid? När det är en såpass dyr sko.

Frågan är om jag ska beställa ett par nya. Eller inga alls. Eller några helt andra. Stora beslut, hehe.

Jag är dunderförkyld. Kom hem sent igår kväll. Idag körde jag Lexie till Nursery och sen åkte jag hem och la mig på soffan. Kollade Kardashians, lite andra program och sen somnade jag. Helt slut! Fick lite gjort iaf. Skickade in lite videoklipp till programmet. 

Vi fick träffa Micke ett tag idag. I morgon åker han på bortamatch och kommer hem natten till Torsdag. Jag är bara så trött, hade vart skönt att ha honom hemma lite. Få lite hjälp med barnen. Slippa höra ordet Mamma 200 gånger om dagen, haha.

My shoes from Balenciaga (on the picture) was damaged after I´ve used them 3 times. I had to send them back. It took me about 6 weeks to get the answer that they can´t fix them so I´ll get the money back. How can that take 6 weeks to figure out? 

The question is if I should buy a new pair of the same. None at all or a different pair. Big decisions, hehe. 

I have a bad cold. Came home late last night. This morning I dropped Lexie at nursery and then I went home and took a day in the sofa. Watching kardashians. I slept for a while as well. Exhausted! I managed to get some things done thou. I sent some more videos to the show. 

We did hang with Mikael a little today. He’s leaving tomorrow for an away game and he’ll be home the night to Thursday. I’m just so tired. Would’ve been nice to have him home a bit more. To get some help with the kids. To hear another word than mummy 200 times a day, haha! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Alltså jag vill bara säga att du är så otroligt stark som tar hand om barnen helt själv i ett annat land än ditt hemland! Jag har också två barn, vi bor i Irland och jag är hemma med barnen hela dagarna (man kan ju bli rolig för mindre. Haha). Ingen släkt och inga vänner ens i närheten. Det är tufft men jag har iaf min man hemma relativt ofta. Så all cred till dig! Du gör ett kanonjobb!