New sofa in pink velvet! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

New sofa in pink velvet!

I samarbete med Bemz.com!

Jag fick hem mitt nya överdrag till soffan för någon dag sen! Jag är så nöjd. Rosa sammet! Det här är bara en del av soffan. Jag har inte hunnit göra resten. Måste skruva isär den för att byta. Så det tänkte jag göra nu.

Bemz gör överdrag till IKEA-soffor. Linne, sammet.. Över 250 olika tyger att välja på. Massor av fina färger! Jag hade svårt att välja. Det bästa är ju också att de går att tvätta i maskin. De gör även gardiner, kuddar osv.

Plus är också att de skickar över hela europa!

Nej, jag är lyrisk. Önskar att jag köpt en IKEA-soffa till huset i Västerås och klätt om den.

I got my new sofa cover the other day! I´m so happy with it. Pink velvet! This is just a part of the sofa. I haven´t had time to do the rest. I have to take some parts off the sofa to change the cover. I´m gonna do that now. 

Bemz does sofa covers for IKEA sofas. Linen, velvet.. More than 250 fabrics to choose from. A lot of amazing colours! I had a hard time choosing. Best thing, they are machine washable. They also do curtains, cushions and so on. 

A plus, they ship all over Europe. 

I´m so excited about these. Wish I bought a IKEA sofa in our house in Sweden and a Bemz cover to it. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.