The BEST product for my brows! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

The BEST product for my brows!

Jag har hittat den bästa produkten för mina ögonbryn. Den håller dem på plats, från det att du sätter på det tills att du tvättar bort det. 24-HR BROW SETTER från Benefit. Där har ni den! Jag avslutar alltid med den. Det är en genomskinlig gel så det är perfekt att använda den över andra produkter. 

I’ve found the best product for my eyebrows. It works from the second you out it on until you wash it off. 24-HR BROW SETTER from Benefit. There you have it! Go get it. I always finish with this. There’s no colour in this gel so it’s perfect to put on top of the other makeup. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.