Josefin Lustig

VM & fel ordval

Först och främst måste jag säga WOW! Vad stolt jag är över min man och hela laget. Sån jäkla insats. Den pressen och vi slår ut Italien och går till VM! Så glad att min man får vara med om något så stort i sin karriär. Oslagbart!

Men till något tråkigare..

Vissa kanske har sett i media att Micke använde ett könsord efter nationalsången innan gårdagens match. Var Mickes ordval något jag stöttar? Nej. Är det ett ord han eller någon annan i vår familj vanligtvis använder? Absolut INTE. Jag har självklart pratat om detta med min man. Han säger själv att det var ett otroligt dumt ordval. Men i stundens hetta så händer det att man säger saker utan att tänka efter. Det har vi nog alla vart med om.

Men däremot vill jag ta upp detta meddelande JAG vaknade till imorse. En person som säger sig sig jobba mycket med rätt och fel och tjejers rättigheter väljer att skriva till MIG (inte Micke) och väljer att dra in mig, våra barn, ja hela ”familjen Lustig” på grund av något EN person sa. Mannen.

Är det inte ett tecken på icke jämställt och uråldrigt tankesätt att shamea och skuldbelägga en kvinna för hennes mans ordval? Döttrar för deras fars uttryck?

Vi kvinnor har tagit skit och skuld för mäns beteende i århundraden och tydligen även än idag.

Under dagen har det ramlat in flera kommentarer till mig. Men det hör inte hemma i mina flöden. Så jag tycker att ni som hoppar på mig och min familj ska fundera om ni själva är perfekta och felfria. Så funderar vi på vårt.

Nu har den här mannen bett om ursäkt efter mitt svar. Det är okej, alla kan göra misstag. Ingen är perfekt!

Hur som helst, jag är oerhört stolt över min man! Den passion som han visar när han spelar för sitt land, för ER är så fint att se.

Vi ses i Ryssland. Hoppas ni är lika taggade som oss!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mia

  ”I stundens hetta händer det att man säger saker utan att tänka efter” Intressant då att din så kallade man väljer att säga ordet fitta i stundens hetta. Det är där felet är att ens komma på tanken att använda det ordet överhuvudtaget. Pinsamt att du kan vara ihop med ett sånt spån till man. Hissen går inte hela vägen upp hos dig?

  1. josefinlustig

   Men nu måste du skoja!! Blir så jävla trött på alla som tycker så mycket om allting. Nu räcker det! Du har ingen rätt att kalla min man för spån. Du då? Hur bra är du nu? Klankar ner på båda oss? Fy fan

  2. Muzna

   men shit, mår du bra eller? du är ju värre än han som skickade henne smset. Att man ens kan kommentera något sådant!

 2. Anton

  Herregud! För, en, cirkus. Genus hit och feminist och kvinnor og #metoo hit. Vi lever nu i en värld där man ska gå på tårna och inprincip inte gå utanför dörren för att inte få cancer, bli tjock eller få en depression. Jag säger fitta kanske 3-4 gånger i året, det går fort i huvudet och slår jag mig ordentligt ja vad ska jag säga, aj, oj, nämen!! Kuk, fitta, helvetes satan, ja det som sker i huvudet när man är uppe i sitt klimax av adrenalin det kan nog vem fan som helst av alla psykologer intyga inte är enkelt att kontrollera. All stöd åt Micke.

 3. Andreas

  Herreguuuud! Vad allt ska vända, stötas o blötas. Det skrivs spaltmeter för att någon har sagt FITTA? Det är ju inte direkt ett terrordåd, eller folkmorden i Rawanda. Vart är vi på väg, Snart förbjuds färgen SVART för någon kan ta illa upp. Eller ordet TJOCK. NEJ, de va la kanske inte så bra ordval, men vem har inte snubblat med tungan. Hälsa din Gubbe från mig och tacka för insatsen i matchen istället, och att han har fixat fest till sommarn. Stå på er, kram❤️

 4. Zidane Dejavu

  I see analogy with Zidane… some years ago.. well, some people are PAID to manage adrenaline and stress. That’s why they are in the National Team. So, this is not an event that can ”happen to anybody”. Then you can think as you want.

 5. Fittkuken

  Ja det var märkligt att du skulle ta ansvar för vad han gör. En sak är väl om du haft ett barn som sagt något dumt, i det fallet kan man möhligen diskutera uppfostran (men barn har även en fri vilja och påverkas av kompisar). Men Mikael Lustig är ju en vuxen människa.

  Hade det varit samma ståhej om han sagt till exempel ”idioter” eller ”kukhuvuden” istället för ”fittor”? Ja det kan man undra. I ett jämställt samhälle borde det vara lika illa att säga kukhuvuden som att säga fittor. Men så fort något sägs som är nedsättande mot kvinnor blir det väl extra känsligt. Tråkigt och inte så konsekvent. Varför ska män tåla mer? Och är det inte lika illa egentligen att bli kallad idiot? Eller tönt för den delen…

  Mycket väsen för ingenting tycker jag också. Han skrek något fult när han var upprörd. Det kan väl alla göra. Han kanske var arg eller stressad också men folk bryr sig sällan om omständigheterna. Folk är så politiskt korrekta numera, vilket denna historia är ett exempel på…

 6. Eira Johansson

  Läs gärna vad Eva Franchell skriver i Aftonbladet idag hon är en klok krönikör. Jag tror att det är bra att jobba med allt som är kvinnonedvärderande. Man får hoppas att alla föräldrar lär sina pojkar att både mammor och pappor har samma värde.

  1. Anton

   Herregud! För, en, cirkus. Genus hit och feminist och kvinnor og #metoo hit. Vi lever nu i en värld där man ska gå på tårna och inprincip inte gå utanför dörren för att inte få cancer, bli tjock eller få en depression. Jag säger fitta kanske 3-4 gånger i året, det går fort i huvudet och slår jag mig ordentligt ja vad ska jag säga, aj, oj, nämen!! Kuk, fitta, helvetes satan, ja det som sker i huvudet när man är uppe i sitt klimax av adrenalin det kan nog vem fan som helst av alla psykologer intyga inte är enkelt att kontrollera. All stöd åt Micke.

 7. Hanna

  Oj vad ”otippat” att det var en man som skrev det där smset till dig….

  Hans ordval är hans ansvar och det har du och era flickor inget med att göra. Det är han som ska jobba med sig själv, du bär ingen skuld i detta ❤️ Ang ordvalet fitta: dom har varken värmen eller djupet, så det är nog bäst för hela svenska folket att börja använda ordet mindre nedvärderande… det är ju den coolaste kroppsdelen som finns.

 8. Hanna

  Oj vad ”otippat” att det var en man som skrev det där smset till dig….

  Hans ordval är hans ansvar och det har du och era flickor inget med att göra. Det är han som ska jobba med sig själv, du bär ingen skuld i detta ❤️

 9. Kenny Claesson

  Alla kan göra fel och när en intelligent och ödmjuk kille som Mikael gjort fel borde detta bara glömmas asap. Jag använder inte liknande ord men i den stridens hetta hade jag nog sagt saker som var femtioelva gånger värre än vad M sa.
  Grattis till avancemang och vi ses i Ryssland hoppas jag 🙂

 10. Anders Bergkvist

  Heja dig och heja Sverige!
  Gillar ditt sätt att bemöta såväl belackare och din man. Du är en förebild för hur jag önskar att fler kvinnor (och män) tydligt tar avstånd och samtidigt lyfter strukturen bakom problemet.
  Stor tumme upp för dig.

 11. Lotta

  Att det skulle bli kommentarer pga av vad han sa var ju väntat. Själv tycker jag inte att han gjort något fel. Han blev med all rätt förbannad i stundens hetta. Hans otur var att det kom på film. Själv säger/skriker jag både manliga och kvinnliga könsord om jag tex slår i tån i tröskeln. Menar inget nedsättande mot något av könen för det. Det är ett svärord, precis som faan eller jävla skit. Så folk som börjar dra in hans ilska i Me to debatten (som man tex på Instagram sett att många kvinnor gör), är helt löjligt i mina ögon!!! Stå på er, och njut över att dina grymma man har vart med och tagit oss till VM!

  1. Fittkuken

   Japp. Kuk och fitta betyder inget särskilt för de flesta. Hora däremot är väl ett ord som man använder på ett nedsättande sätt mot kvinnor. Där finns en viss skillnad.

   Om jag haft en krona för varje gång jag blivit kallad något elakt i området där jag bor skulle jag vara rätt rik nu. Men jag blev ju inte kallad fitta så då gör det inget…eller?

  2. Fittkuken

   Japp. Kuk och fitta betyder inget särskilt för de flesta. Hora däremot är väl ett ord som man använder på ett nedsättande sätt mot kvinnor. Där finns en viss skillnad.

   Om jag haft en krona för varje gång jag blivit kallad något elakt i området där jag bor skulle jag vara rätt rik nu. Men jag blev ju inte kallad för just fitta så då gör det inget…eller? Dubbelmoral att gå i taket just över ordet fitta men inte bry sig om allt annat som sägs.

 12. Tanten

  Hur kan det här ens bli ett samtalsämne? Lustig pratade för Sverige och jag instämmer: fittor. Italien visade 0 respekt.

 13. Lotta

  Vi alla är stola över Sveriges landslag och Mikael också. Jag kände på mig att detta skulle gå vägen när han var tillbaka i laget i måndags.

  Jag vet att din mans ordval l är absolut inget som visar på nån slags nedvärdering av kvinnor. Jag arbetar för jämställdhet, men kan i bilen om någon annan är på väg att ställa till en krock, skrika både kvinnliga och manliga könsord. Det kommer ibland i stridens hetta. Min räddning är att ingen annan hör det när jag sitter i min bil. Det sänds inte ut i tv…

  Tack för din marktjänst så att din man kan spela för Sverige! Det är även kul att som svensk resa utomlands och möta skottar som blir glada över att träffa nån från Lustigs land (och Henkes förstås)

 14. Melisa

  Är det något som är lågt, vidrigt och långt ifrån manligt( skriver nu en akademiker) är ”män” som skriver hemskt otrevliga kommentarer som jag kan se bland kommentarerna här!
  Precis som du skriver Josefin har vi alla mer än en gång handlat fel, agerat fel, valt fel ordval. Dessutom var det din man som ropade ut det ordet – inte du!
  Här hemma hos oss tyckte vi att italienarna beteende sig respektlöst och la inte så mycket vikt på Mikaels ordval.
  Hur fantastiskt vore det inte om man lyfte varandra istället och fokuserade på det positiva istället för det negativa!
  Lägg energi på de fantastiska människor som skriver uppmuntrade ord! Resten är en liten skala av människor som själva är missnöjda med sig själva och ger sig på andra! 🙂

  Kram Melisa

 15. Katarina

  Herregud, jag har själv sagt det ordet många gånger när jag varit heligt förbannad. Jag vet att det inte är OK men ibland rinner det över helt enkelt. Det är mänskligt och med tanke på den viktiga matchen, och anspänningen inför den, så är det inte konstigt att Micke sa det.
  Nu skiter vi i det och ser fram mot många härliga fotbollsmatcher i sommar, eller hur?
  Förresten, jag tror Micke har startat en ny danstrend, vi kommer få se mycket ”fuldans” framöver, var så säker!
  Må väl!

 16. Carro

  Bra skrivet! Grattis till VM det var en fantastisk bragd! Debatten bör tas men inte på din blogg och inte alls ok att dra in dig och dina barn i det hela!!! Hoppas att du inte behöver ta emot mer skit!!!

 17. May

  Jag har aldrig uttryckt tex manligt könsord bara för att jag blivit förbannad eller varit i stridens hetta. Nä detta är tyvärr normaliserat hos männen och jag undrar verkligen hur snacket går i omklädningsrummet. Mycket dålig stil iaf. Om nu din man var så förbannad o irriterad på publiken ska han väl inte skrika fitta som skällsord. Jag är helt övertygad om att det är det bästa han vet precis som alla andra män, ja dom flesta iaf.

 18. Mattias

  Herregud vi lever inte på medeltiden. Nog måste väl Micke få säga sådär om han vill, inse att han bara var övertaggad vilket nog gällde dom flesta i laget. Jag kan lova att det sägs värre saker på planen mellan spelarna i båda lagen än det där.

 19. Bla bla

  Grattis till artikeln i Aftonbladet…… Vem fan bryr sig. Alla hos oss skrattade bara. Slappna av världen. Hejdå.

 20. Frida

  Men herregud! Sverige är i VM!!! Vem bryr sig om att en spelare reagerade på en uppenbart provocerande situation?
  Det hade varit konstigare om ingen reagerade på Italienarnas beteende? En spelare taggad till 1000 är så mycket bättre än en spelare som inte visar något engagemang och inte bryr sig? Typsikt Sverige att fokusera på onödiga saker när de lyckats med en fantastiskt prestation! Det finns inte en människa som sannings enligt kan säga att de inte sagt något dumt i stundens hetta, den enda skillnaden är att det inte visades i TV?

  Det är helt sjukt att det finns personer som kan lägga ansvaret på dig och framför allt era barn? Han är en vuxen man som får stå sina ord själv? Du har ingenting med det att göra? Hur kan det komma sig att folk kan koppla ihop allt negativt till dig men inget positivt? Det kan inte vara många meddelande (har inte läst alla kommentarer) som berömmer dig för hans prestation i match? Hur kan du vara med eller mindre ansvarig för de olika situationer? Helt sjukt!
  All kärlek till dig och tack för att du tar så bra hand om familjelivet att Lustig kan hjälpa Sverige till VM för första gången på länge!

 21. Eric

  Väldigt onödigt sagt! Man skäms verkligen över hans uttalande eller inte!!! Blir så jävla glad över att se den fightingspirit han visar och sprider till sina lagkamrater. Det har väl förfan inget med kvinnor att göra. Hoppas vi möter fler fittor i Ryssland! Älskar Lustig❤️

 22. Karl

  Tror inte lustig tar åt sig av vad frugan säger, det är som i alla relationer; mannen låtsas lyssna och ta åt sig för att behålla husfriden, men står innerst inne för vad han själv tycker och säger.

  1. josefinlustig

   Vi är på samma plan och jag publicerar aldrig något utan att dubbelkolla med min man. Vet inte vad du har för syn på relationer.

 23. Tommy

  Micke agerade helt korrekt. Att ordet fitta yttrars i det sammanhanget är ganska harmlöst. Hade det varit mer passande om han skrek ”jävla horungar”? Nej såklart inte, men med allt adrenalin som flödar och när en nationalsymbol skymfas så reagerar Micke på rätt sätt, han menade inte att såra nått lokalt flicklag i Sverige, utan det riktades mot italienarna som beredde sist som svin.

 24. Jessica

  TACK Josefin för att du roddar er familj och tar hand om era vackra små flickor så vi (hela svenska folket) kan få äran att se Micke spela i landslaget!! Vad vore backlinjen utan honom??? Inte mycket! Man ska inte lägga så stort värde bakom ord. Han va taggad! Han ju blivit besviken om han va helt avtänd och loj innan matchen! Adrenalin är grymt!! Heja Er! Ses i Ryssland!

 25. Susanne

  Att stå där och bli utbuad av så många
  Hur hade man själv reagerat….
  Förstår att han blev förbannad jag blev också det fast jag bara satt hemma i min soffa.
  Visst ordvalet var inte det bästa men även solen har sina fläckar. Alla har själva någon gång inte valt det bästa ordvalet men skillnaden med din man och oss var att han blev filmad när han gjorde det.
  Sååååå kul att dom vann och ska vara med i VM!!!!!! HEJA SVERIGE 🇸🇪

 26. Johan

  Vad är problemet? Lustig är min nya idol efter att ha använt det ordvalet med det vidriga laget. Säker på att 99% av svenska folket hyllade honom som jag.

  Riktigt pinsamt att du får meddelanden från personer som blir kränkta av ordet fitta. Vad är det för jubelidioter som på allvar blir kränkta av det??

  Mot VM!!

 27. MOT RYSSLAND!

  Äh skit i den jävla grinpellen jag personigen själv hade säkert sagt något sånt om/mot dom, för italien var ETT PAR FITTOR. punkt slut.

  Precis som när tjejer säger till killar ”sluta vara sån kuk” varför ska det börjas grinas så jävla hårt när en man säger något?

 28. Johnny W

  Haha kuvad och tillrättavisad av sin fru om vilket språkbruk han ska använda som vuxen man ja jag säger då det. Han borde inte ha gift sig med en uppenbart pretentiös och skitnödig radikalfeminist till att börja med och nu får han alltså skörda frukterna av att ha blivit kastrerad. Vad bra att du kunde passa på att sälja ut honom för att själv få uppmärksamhet ditt låga drägg.

 29. Martin

  Tack fam Lustig för att ni tagit oss till VM!!!
  Till er som kritiserar Lustig, Vad tror ni de 69000 som satt på läktaren skrek till våra 11 tappra svenskar som stod upp i mitten på planen? Vilken press tror ni vilar på Lustigs axlar? Jag tror inte att det är så enkelt att gå ut till 69000 som buar. Är det någon som vågar prova? För de 8 miljoner svenskar som inte platsade i landslaget kommer aldrig förstå pressen, eller vad som krävs för att slå ut hela Italien från VM. Sedan måste väl folk fatta att det kunde vara vilken svordom som helst och inte rycka saker ur sin kontext. Äntligen VM!! nu kör vi!!!

 30. Åsa

  Just det ordet, fast i singular, såg jag en i damlaget uttala när hon missade mål för ett tag sedan – och det är ord. Ord som man uttalar i stridens hetta och må den som aldrig sagt nåt jävligt dumt när man är arg och provocerad kasta första stenen.
  Skaka av er alla pk-kommentarer och njut av att vi ska till VM. Grattis hela familjen Lustig!
  Varm kram

 31. Bille

  Mickes ordval säger ingenting om hans kvinnosyn. Det finns stora problem i samhället gällande mäns förtryck mot kvinnor – det här är inte ett av dem. Tjejer säger själva fitta ofta, även tjejer som kallar sig feminister. Det är bara en svordom.

  ”Jävla kuk”, ”kukhuvud” etc är andra könsord som används ofta, ingen skulle säga att man trycker ner män genom att säga så. För det gör man inte. Precis som man inte trycker ner kvinnor genom att säga fitta. Sen är det förstås ett fult ord som man inte ska uppmuntra barn till att använda, men det är en annan femma.

  Fokusera på de riktiga problemen istället.

  1. Pelle

   Bille…..håller såååå med dej! Har själv en fru som använder både manliga och kvinnliga könsord när hennes eminenta forehand går i nät när vi spelar tennis. En något slarvigt använd svordom men dock en svordom utan underliggande förtryck….

 32. Tess

  Wow så bra skrivet Josefin! Väldigt viktigt det du lyfter. Och du, nu kör vi så det ryker i Ryssland, herregud vilken insats laget gjorde igår. Det om något bör många lära sig mer av, handlar i alla största grad om jämställdhet, teamwork. Kram på dig!

 33. Madde

  Skit i de! Han kunde väl lika gärna sagt de manliga könsordet o då hade ingen reagerat. Va feminist o stå upp för tjejers rättigheter helt klart men de får ju inte gå till överdrift. Han lär nog inte skrika de igen.
  Starkt kämpat!

 34. Thomas

  Inget att bry sig om i stridens hetta. Värre saker har uttalats på otaliga ishockey matcher jag bevittnat.
  Och apropå Italien. Materatzzis ordval i vmfinaler 06 till Zidane var inte barnvänligt direkt.
  Så klaga inte på Micke, gläds åt vmplatsen istället.
  Bortsett från Buffon som jag gärna sett spela vm igen är det skönt slippa primadonnorna

 35. Marcus

  Nu skiter vi i det. Han tog oss till Ryssland!!!! Han kanske inte har skänkt mig lika mycket glädje som han skänkt dig. Men nästan 😉Jäkla bragdgubbe du har! Allt gott/Marcus

  1. josefinlustig

   Haha, han har ju trots allt gett mig 2 underbara barn så jag tror jag vinner den 😆 ja vi är fan i VM!!! 💪🏼

 36. Fia

  Karriärens kanske viktigast match på ingång och 80000 buandes italienare, Adrenalinet lär ju ha pumpa på ordentligt och sån jäkla kung han är Micke! Kan garantera att det tände lagkompisarna också! Sån jäkla .skön känsla. Jag är tjej och gammal fotbollsspelare och jag blir fan inte det minsta stött. Bara så jäkla pepp. Grym kille, garanterat grym pappa, du är grym och era tjejer har det bäst!!!

 37. Sofia

  Karriärens kanske viktigast match på ingång och 80000 buandes italienare, Adrenalinet lär ju ha pumpa på ordentligt och sån jäkla kung han är Micke! Kan garantera att det tände lagkompisarna också! Sån jäkla .skön känsla. Jag är tjej och gammal fotbollsspelare och jag blir fan inte det minsta stött. Bara så jäkla pepp. Grym kille, garanterat grym pappa, du är grym och era tjejer har det bäst ❤

 38. Charlie n

  Jag la inte så stor vikt i själva ordvalet utan tyckte det var underbart att se hur taggad han var inför matchen! Man är inte mer än människa och jag tror att de flesta både män och kvinnor använt ordet vid något tillfälle där man varit arg eller liknande..

 39. Robin

  Ordvalet betyder ingenting i sammanhanget. Jag väljer istället att fokusera på den passion Micke Lustig visar för sitt land och laget. Det är helt fantastiskt att se. Han är bara otroligt taggad inför uppgiften och vill tagga igång gruppen.

  Olyckligt ordval, javisst, men att lägga någon värdering i den blir bara löjligt. Bara för det ordet slank ur honom innebär det inte att han tycker mindre om kvinnor för det eller att hans värderingar är sämre än någon annans. Det är en helt befängd slutsats.

  Nej, igår steg Lustig ännu högre i mina ögon. En riktig krigare. Så förbannat härligt att se!

  Stå på dig, Josefin. Varken du eller Micke har något att skämmas för. Var istället stolta över den fantastiska insatsen!

 40. Linnéa N

  Heej Josefin ! Jag kan tala för mig själv och nej det är inget ord man säger eller använder, jag (och många andra) förstår att han inte menade någonting dumt med de ordvalet men förstår ändå i stundens hetta att det kommer ut dumma ord.. Det gör det för alla, och ingen behöver dra det så långt så att det skulle handla om jämnlikhet ?! Och absolut inte dra in er i det, jag kan bara tala för mig själv men hela min familj skrattade åt det, till och med mamma och pappa skrattade ! Vi och många förstår att det inte var något annat än pepp(inte för att ja säger att man ska säga så igen ;)) , och se hur bra det gick !!!! Men skit samma, GRATTIS och tack för att din man och alla andra som har gett oss en sååå kul sommar att se fram emot !!!! KRAM på dig och din underbara familj <3

 41. Johanna

  Hej Josefin!

  För mig (och er andra också hoppas jag) är fotboll uppbyggt på respekt och det bör väl även gälla supportrarna. Att bua när motståndarlagets nationalsång spelas är ovärdigt sporten och omoget helt enkelt. Att reagera så som din man gjorde är väl fullt normalt och bör inte ens lyftas till diskussion efteråt. fel ordval men förståeligt ordval, otroligt vad folk är lättkränkta.

 42. Maria

  Men snälla nån alla har väl förmodligen sagt något i en situation man inte menar bara att detta inte syns på TV. Hur orkar folk hänga upp sig på en sån liten skitsak i sammanhanget. Vem bryr sig anyway Sverige ska spela VM 👍😄👍.

 43. Mia

  Så himla bra skrivet! Jag och min man pratade precis om detta och om att vi båda har sagt det ordet fast vi egentligen vet att det är fel. ALLA människor kan säga fel ord ibland och SÄRSKILT i en sån situation. Stå på er!

 44. Anki Loef

  Så grymt svar av dig Josefine👊🏼 Inget bra ordval men sådan härlig känsla för landslaget, för Sverige, för nationalsången o för er på första plats såklart❤️❤️❤️.. fotboll är kämpa med❤️ Misstag händer inland. Heja Sverige

 45. Patrik

  Folk som inte har använt ett könsord någon gång finns inte. Folk ska vara så himla perfekta hela tiden och det stör mig. Jag slänger ur mig både manligt könsorgan som kvinnligt. Det handlar inte om något ”förtryck” mot kvinnor. Folk sitter i sina jävla bomullsliv utan att ha upplevt riktiga problem. Jag förstår verkligen inte hur NÅGON kan ta illa vid sig av ett ord. Folk borde växa upp och kanske ta sig en titt på hur det ser ut utanför landets gränser. Död, svält, sjukdom är RIKTIGA saker man kan ta illa vid sig av… inte ett ord. Jag blir förbannad bara att behöva skriva det här. Folk har det för bra och stör sig och känner sig kränkta av just precis allt, saker som egentligen inte betyder någonting.

 46. E

  Bra inlägg! Nej, kanske inte rätt ordval där och då, MEN förutom att din man är en av Sveriges främsta fotbollsspelare än han väl också bara en människa känner jag. Heja familjen Lustig 😘

 47. Elin

  Så KUL att de är i VM!
  Alla gör fel någon gång och ingen är perfekt.. Jag tror att vi alla hade uttryckt oss på liknande sätt. Plus att dra in familjen är inte så fair.

  Hoppas ni får fira lite tillsammans i familjen när Micke är hemma igen!