Bad update! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Bad update!

Väldigt dåligt bloggande de senaste dagarna! Igår hade jag fullt upp hela dagen. Läkaren, fransar, hämta barn och sen direkt hem för att göra mig i ordning för ett event på kvällen. Middag innan i stan. Väldigt trevligt! Men jag mådde inte bra när vi väl var på eventet så jag var tvungen att åka hem. Känns bättre idag dock! Det är storm här, har knappt kunna sova i natt då det blåst så sjukt mycket. Nu har jag precis skjutsat barn, tankat bilen (hatar det), ätit frukost och nu ska jag ta tag i massa jobb. Insåg precis att min to do list är ganska lång.

Very bad blogging these last couple of days! Had a busy day yesterday. Doctor, lashes, pick up kids and then home and get ready for the beauty event in the evening. Dinner before that in city centre. So nice! But then as soon as we arrived to the event I didn´t feel well. I had to go home after just an hour. I´m a bit better today thou! It´s a storm outside, horrible. Couldn´t sleep last night, so windy and noisy. I just dropped Lexie at Nursery, got fuel in the car (hate it), had breakfast and now I´m gonna start with my to do list, just realized it´s a lot on it. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons