How cool is my new logo?! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

How cool is my new logo?!

Josefin Lustig-12

Alltså, hur COOL är inte min nya logga? Jag är så jäkla nöjd. Mannen som gjort den hittar ni under @marwiken på instagram.

Okej, detta var allt jag hann med idag på min to do list. Jag däckade i soffan! Sov bort flera timmar. Lära mig hur man får in en vattenstämpel i Lightroom osv. Men det gick rätt fort tack vare youtube. Nu har jag i alla fall en ny header. Jag antar att jag verkligen behövde sömnen dock. Jag vaknade inte ens när de plingade på och skulle leverera paket.

Jag som skulle hinna med så mycket innan jag skulle hämta barnen. Men nu måste jag åka. 2 blogginlägg i alla fall. Alltid något!

I mean, how COOL is my new logo? I´m so freaking happy with it. 

Ok, this was all I managed to do on my to do list. I crashed in the sofa and slept for hours! I learn how to put a watermark on my pics in Lightroom. That was easy thou thanks to youtube. At least I have a new header now. I guess I really needed the sleep. I didn´t even wake up from the door bell. 

I planned to get so much stuff done before I was going to pick the kids up. But now I have to go and get them. 2 blog posts, better than nothing. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons