My husbands birthday present! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My husbands birthday present!

Micke ville ha en Nespresso-maskin i present. Gärna för mig! Den gamla kaffemaskinen vi hade var mycket större. Nu hade ju också jag all makt i att välja hur den nya ska se ut. Hehe! Den här tyckte jag var så fin. Passar jättebra in med övrig inredning. Han blev hur nöjd som helst! Han som ÄLSKAR kaffe. Jag själv dricker inte kaffe. Han vill verkligen att jag ska börja. Kommer inte hända..

Nu måste jag fundera ut vad han ska få i Julklapp.. Lite drygt när det är så tätt inpå, hehe!

Mikael wanted a Nespresso machine for his birthday. That´s ok for me! The old coffee machine we had was much bigger. Now I had all the power to choose which one to get as well. Hehe! I thought this one was really nice. Goes perfect with our other interior. He was very happy! He LOVES coffee. I don´t drink coffee. He really wants me to. It won´t happen.. 

I have to figure out what to give him for christmas now. It´s not the easiest when it´s so close together. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Älskar att köpa presenter när det är någpn som verkligen har sagt vad den vill ha! 🙂

    Hmm…. svårare med julklapp! Kanske nya/fler kaffekoppar 😉 Hahha

Annons