Josefin Lustig

Wow, I really miss my hair like this!

c1d0a3fd-2c2f-4277-b2b2-7afa217c6d36.jpg 740fc812-1c76-4c8f-92d4-d36c317f74b8.jpg 44df8e97-9bf0-4030-ba5e-12cf1b9cc775.jpg c3ea4c58-f6d1-4947-afb6-eb4918da0186.jpg

Wow, vad jag saknar mitt hår som det var här! SÅ JÄVLA FINT.

På Torsdag ska jag till frisören och färga utväxten. Dessutom bestämde jag mig för att ta ur mina extensions innan vi ska till Dubai. Jag vill kunna sätta upp håret och inte behöva hålla på och fixa med extensions. Jag gillar verkligen att ha extensions i, men samtidigt så hatar jag det. Jag vill bara ha mitt eget hår. Det är så mycket enklare! Nu är ju mitt hår väldigt tunt och det har gått av på många ställen. Så jag är väldigt nervös över hur det kommer se ut utan extensions i.

Wow, I miss my hair like this! 

On Thursday I´m gonna get my roots done. I also decided to take my extensions out before we go to Dubai. I just want to be able to put my hair up and not have to fix with the extensions. I really like having extensions in, for the fullness. But I also hate having them in. I just want to have my own hair. It´s so much easier! My hair is really thin now and it´s been breaking here and there. So I´m really nervous about how my hair will look like without my extensions in. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Wow så fint hår! Hade också ungefär sådan färg på håret förut. Såg att du skrev att ditt hår gått av på flera ställen.. var det på grund av blekningen? Så var det för mig tyvärr.. har du några tips och trix på hur man tar hand om ett platina blont hår eller hur man kurerar håret efter det gått av pga blekningen? Vore superkul med ett sånt inlägg!

  1. josefinlustig

   Ja det har gått av på en del ställen. Det är nog en blandning av blekning och att mitt hår är av sämre kvalitét av medicinen jag äter. Det skulle jag absolut kunna göra ett inlägg om. Tack för tips!

 2. Erika

  Guuud va snygg du är! Och din klädstil är grymt snygg och inspirerande! Måste fråga vart skorna kommer från?😍