Josefin Lustig

YEEZYS!

Yeey! Jag fick Yeezys av tomten.

Jag har verkligen haft en mysig jul. Det har vart så härligt att få ha Micke hemma på julafton. Vi fick verkligen välbehövlig kvalitetstid. Nu är han borta och spelar fotboll. Barnen har sina kompisar över. De flyttar ifrån Glasgow i morgon. Så det är sista dagen de leker tillsammans. Kan bli ett jobbigt hejdå sen!

Jag funderar på att städa bort julen. Är det för tidigt? Nu vill man ju bara ha ett nytt år och att våren ska komma.

Yeey! I got Yeezys from Santa. 

I have had a really good christmas. It´s been so nice having Mikael home the whole day. We had well needed quality time together. He´s away playing football now. Kids are having their friends over. They are moving away from Glasgow tomorrow. I think it will be a tough good bye later! 

I´m thinking about cleaning the christmas away. Is that too early? You just want to have a new year and for spring to come. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.