Josefin Lustig

Extensions out!

Wow vad skönt det är utan extensions! Även fast mitt hår är av på en del ställen och tunt så känns det så skönt att vara utan. Nu ska jag jobba vidare på att få mitt hår att växa och bli bättre kvalitet. Jag fick förresten en galet fin färg på håret idag. Så nöjd med den! Bilden gör inte färgen rättvisa.

Nu är det dags för barnen att sova. Tålamodet är slut här! Jag behöver också sova känner jag.

It´s so nice to be without the extensions! Even thou my hair is thin and short on some parts it´s nice to be without. I´m gonna keep working to get my hair to grow and be healthy. I got a really nice colour on my hair today. So happy with it! Picture doesn´t make the colour justice thou. 

Time for the kids to sleep. Me 2.. I´m really tired! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Tycker det är så fint med de vitblonda håret du har och undrar hur du får de så vitt? 😊😍Har försökt länge nu hos olika frisörer men de är fortfarande gult/guldigt.

    1. josefinlustig

      Jag älskar det! Jag antar att det beror på vad man har för färg i grunden? Men mitt lyfter väldigt lätt och blir sådär ljust av att bara bleka rötterna. Sen lägger jag alltid en kall toning för att få den kalla tonen. Kör sedan fudge schampo en gång i veckan ungefär. ☺️