Monday – New episode of Playmakers! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Monday – New episode of Playmakers!

Måndag! Nytt avsnitt av Playmakers är ute. Har ni kikat? Vad tycker ni om veckans avsnitt?

Jag ville bara passa på att tacka för alla fina meddelanden ni skickar till mig. Jag försöker svara på så många jag kan! Jag läser allt och blir verkligen rörd. Ni är så fina! Skickar massor av kramar till alla er.

Jag kände mig redo för vardagen, jag kände mig positiv igår innan vi åkte hem. Men nu är jag mindre positiv, haha. Jag fryser! Det är minusgrader här och huset är iskallt. Har så mycket att fixa här hemma, packa upp, tvätta osv. Men jag orkar inte.

Monday! New episode of Playmakers. Have you seen it? What do you think of this weeks episode? 

I just wanted to thank for all nice messages you send me. I try to answer as many as I can. I read everything and I really appreciate it. You are just so nice! Sending lots of hugs to all of you. 

I felt ready for everyday life again. I felt positive yesterday before we left Dubai. But I´m less positive today, haha. I´m freezing! It´s so cold here and the house is ice cold. Have so much to do, unpacking, laundry and all that. But I just can´t deal. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej! Vill också säga att jag följer playmakers och jag tycker att du verkar vara en sån fin tjej! Öppen och ärlig och jordnära! Du är en förebild♥️

Annons