I´m thinking about selling Little one & I – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

I´m thinking about selling Little one & I

5830cb0b-7eb5-452a-b3df-0a44b6064dbc.jpg

Först och främst vill jag säga TACK till alla er. Ni är för bra! Alla tips och alla fina meddelanden. Wow! Glad att ha så fina följare som er.

Idag är jag så trött. Barnen vaknar vid 5 på morgonen för att det var då vi gick upp i Dubai. Jag är helt slut. Har vart på gymmet 3 dagar i rad nu. Jag är så öm i mina ben! Skön känsla dock. Jag har saknat det. Nu vill jag helst att mannen ska komma hem och hjälpa till med alla dessa vardagssysslor.

Jag bokade tid hos läkaren förresten, ska dit i morgon bitti. Får se vad som sägs! Hoppas hitta en lösning. Trött på allt som känns fel på mig. Men innan läkaren ska jag hinna med ett gympass.

På fredag ska jag på ett möte angående mitt företag. Jag har faktiskt funderat på att sälja Little one & I. Jag har kommit fram till att det ger mig mer ångest än vad det gör mig glad. Det är nog det bästa. Jag har ingen aning om hur man gör. Hoppas att jag får mer info på fredag. Jag försöker bara få bort allt som ger mig ångest och fokusera på det som får mig att må bra. Har ni någon aning om hur det funkar att sälja företag så får ni gärna höra av er!

Nu ska jag beställa pizza. Jag som tänkte vara nyttig nu. Men jag orkar inte laga mat när jag är såhär trött.

First of all, THANK YOU. You are too nice! All tips and all nice messages makes me happy. Wow! So happy yo have the best followers. 

I´m so tired today. Kids are waking up 5 in the morning because that´s when we woke up in Dubai. I´m exhausted. Have been to the gym 3 days in a row now. I´m so sore in my legs. Nice feeling thou. I´ve been missing it. I just want my husband to come home now and help with all the boring things. 

I booked an appointment with the doctor tomorrow morning. We´ll see what happens. I hope we can figure out what to do. Tired of everything that´s wrong with me. Before the doctor I´m gonna go to the gym. 

On Friday I´m having a meeting about my business. I´ve been thinking about selling Little one & I. I´ve decided that it gives me more anxiety than it makes me happy. I guess it´s for the best. I have no idea how to do it thou. I hope I´ll get more info on Friday. I just try to delete everything that gives me anxiety and focus on what makes me happy. If you have any idea how to sell a company, let me know. 

Now, dominos for dinner. Was planning to be healthy now but I just can´t deal with cooking when I´m this tired. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Andrea

    Hej Josefin, hade EXAKT likadan hy som din för ett halvår sen. Men jag fick det av spiralen, (om du nu har spiral) jag haft spiral i 5-6 år och aldrig fått problem men på nått vänster blev jag känslig och jag fick så ont av riktiga inåtfinnar… det satt på sidan av hakan och ner mot halsen. Jag tog bort min spiral och började med Neostrata (kan verkligen rekomendera!!! Det är en hudvårdsserie som är lite starkare än Exuviance) jag fick fin hy på bara en månad och jag mår så mkt bättre. Alla sa att det var symptom på stress, men det var bara jag som helt enkelt inte kunde ha spiral längre även att jag haft den så länge. Tänk på det! Vet verkligen hur jobbigt det är att ha en hy som gör ont (och jag kunde inte sluta pilla på dem heller… :). ) hoppas du blir bättre!! Kram

  2. Graeme

    In stead of selling it, can you not look to employ someone or get someone on board that can help with it.

    That way it takes the pressure off you of running it all yourself while trying to raise a family. And at the end of the day you still get to keep a hold of what you have created from scratch without the sole weight of trying to run it yourself.

Annons