Playmakers Episode 8 – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Playmakers Episode 8

PLAYMAKERS_PRESS_1024x576

Veckans avsnitt är ute! Det är redan avsnitt 8. Galet! I det här avsnittet så pratar jag om sånt som jag inte pratat så mycket om i bloggen. Som jag fått mycket frågor om men jag har vart rätt kort i svaret. Jag blev även tårögd i slutet på mitt klipp, hehe. Har ni sett avsnittet? Vad tycker ni? Klicka på bilden så kommer ni direkt dit.

Jag skulle ju spela in en Q&A angående playmakers. Det kommer! Men nu har både jag och Lexie vart sjuka ett par dagar och är även det nu. Förhoppningsvis är vi bättre snart och då ska jag spela in det. Så har ni några frågor så är det bara fråga så tar jag med dem också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Evelina

  Brular inte kommentera såhär, men blev så rörd när du pratade om relationen med dina föräldrar, är själv i liknande sits. Så kunde verkligen relatera o känna känslorna du utstrålade. Du verkar dessutom vara en så himla fin o varm människa 💗 och du verkar ha en så himla fin relation med dina söta tjejer! Kram

 2. Elin Kungsman familjeyoutuber & mammabloggare

  Alltså Josefin, vilken stark och fin människa du verkar vara! Jag blev också tårögd när du berättade så öppet om din relation till dina föräldrar och jag känner igen mig i det då jag inte har väldigt lite kontakt med min mamma(och min pappa gick bort för 2 år sen) och mina barn, precis som dina, har en stark och fin relation till farmor och farfar men inte till min sida av släkten. och jag känner som du att det är lite sorgligt men att det är livet.
  Alla relationer ser olika ut och det finns ju inget rätt eller fel där egentligen<3 TACK för att du delade med dig så öppet!

 3. Carina

  Har såklart sett avsnittet och starkt av dig att prata om sånt. Jag e precis i samma sits som dig fast då ” bara” med min pappa. Har ingen vidare kontakt med honom men har andra runt omkring mig. Kände igen mig i allt du sa om det. Du är en grym förebild som inte bara visar den “perfekta” bilden utan delar med dig av svårigheter. Kramar till dig

Annons