Garden inspiration – Josefin Lustig

Josefin Lustig

Garden inspiration

Ja, min hjärna är i full gång på renovering. Jag har så mycket som jag vill göra. Men här har ni i alla fall lite av det jag har i huvudet angående tomten. Jag älskar blandningen av betong och trä. Sen vill jag inte ha så jättemycket buskar/gräs. Jag vill ha träd i krukor. Jag tror att vår tomt kommer bli så bra när den är klar. Jag har nog bestämt mig för att göra hexagon som marksten. Stora! Vet någon vart man får tag i hexagonmönstrad marksten? Det är en stor yta som ska göras så det behöver vara stora stenar.

Hur snyggt är det inte med en pool i betong då? Alltså wow. Så coolt!

My brain is all renovation right now. I have so much I want to do. But here´s some of the things I have planned for our garden. I love the mix of concrete and wood. I don´t want too much bushes and grass. I want trees in pots. I think our garden will look amazing when it´s done. And I think I´ve decided for hexagon pavers. Big ones! 

And how amazing would it be with a pool out of concrete? Wow! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina

  Hej Josefin,

  Svedala betong gör allt möjligt i betong och är väääldigt duktiga. Från grova jobb till finlir, privatkunder och företag. Jobbar i hela Sverige och Europa. Om du vill kan jag skicka kontaktuppgifter till Micke Pedersen.

  Hälsningar
  Katarina, byggnörd och projektledare…..
  PS. dina inspirationsbilder är magiska!

   1. Katarina

    Jag DM:ar dig på insta så får du hans nummer. Jag vet inte om han vill att jag skriver ut det här 🙂

    Trevlig kväll!