We managed to get out of the house today! – Josefin Lustig

Josefin Lustig

We managed to get out of the house today!

Idag var det dags för Lexie att ta spruta. Nej, sprutor. En i varje arm! Var lite oroligt för hur det skulle gå. Hon är ju såpass medveten nu. Men hon måste ha fått min smärttröskel. Hon sa inte ett ljud! Fick en spruta i varje arm samtidigt. Hon fick sitt klistermärke efter, fick lite choklad som belöning. Sen åt vi lunch med Suzie i typ 2 timmar. Om inte mer.. Skönt att komma ut ur huset. Men det var ungefär det vi orkade idag. Nu ligger Lexie däckad i soffan och jag med. Lucia hostar och snorar men i morgon hoppas jag att vi alla har mer ork. Då är det dags för skola och Nursery!

Som jag fantiserat om god mat medan jag vart sjuk. Men samtidigt blivit illamående av tanken. Nu beställde jag en pizza med parmaskinka. Så gott! Jag orkade bara 2 bitar dock. Så den fick åka med hem. Får se om jag får i mig mer till middag. Magsäcken har nog krympt en del.

It was time for Lexie´s vaccination today. One in each arm! I was a bit nervous of how it would go but she did well. She´s so aware of things now. But she must have got my pain threshold. She didn´t say a word! Took those jags, got her sticker and we left. She got a chocolate bar as a treat. Then we went for lunch with Suzie for about 2 hours. Or even more.. So nice to get out of the house. But that´s about all we had energy for today. Lexie is sleeping in the sofa and I´m lying here exhausted. Lucia is coughing a lot. But tomorrow I hope we all have more energy because it´s time for school and nursery. 

I´ve been fantasizing about food all the time while I´ve been unwell. I ordered a pizza with parma ham today. LOVE! But I could only eat 2 pieces. I took the rest with me home. So I´ll have that for dinner. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.