Josefin Lustig

Successful shopping and loving life without medication!

Jag skjutsade barnen till skola och nursery. Sen åkte jag och shoppade! Jag skippade gymmet. Inte stark nog än! Men i morgon är jag nog redo. Jag var tvungen att köpa en ny dammsugare, det var anledningen att jag åkte och shoppade. Här behövs en bra dammsugare som funkar extra bra på heltäckningsmattor. Annars är det svårt att få det helt rent. Min städerska sa att denna skulle vara bra så jag körde på den. Passade på att köpa en juicemaskin. Så har ni några härliga recept på juicer, hit me up!

Jag fick feeling när jag shoppade. Jag hittade lite fint på Topshop. Bland annat halsband som jag letat efter. Den ena är en choker! Jag har alltid haft svårt med chokers, det är ju galet snyggt. Men jag har känt mig så instängd. Men detta är ju så tunt och jag känner det inte ens. SÅ bra! Nu är jag peppad på att ta fina bilder. Hittade även nya smycken till min septum.

Vet ni vad. Jag är på dag 5 utan medicin. Jag ÄR SÅ GLAD ATT JAG SLUTADE med medicinen. Igår kväll kunde jag inte somna för att jag låg och kollade på roliga klipp på instagram och skrattade så jag grät. Jag älskar livet utan medicin! Jag hoppas det fortsätter såhär. Jag är taggad och fylld av energi.

I dropped the kids at school and nursery. Then I went shopping! I didn´t go to the gym today. Not strong enough! But tomorrow. I hope I´m ready tomorrow. I had to buy a new hoover, that´s why I went shopping. We need a good one for the carpets and my cleaner said which one to get so I got that today. I also got a juice machine. So if you know any nice juices, hit me up! 

I got feeling when I was shopping. I found some nice things at Topshop. Necklaces that I´ve been looking for. One is a choker! I have always had a hard time with chokers, it´s so pretty. But I´ve always felt claustrophobic wearing them. But this is so thin and I can´t even feel it. LOVE! I´m so excited to get some nice photos done. Feeling so inspired! I also found new jewelry to my septum. Didn´t even know they had that at Claires. 

You know what. I´m on day 5 without medication. I´m SO HAPPY I DECIDED TO STOP! I couldn´t sleep last night because I was looking at fun videos at instagram. I was laughing so much that I was crying. I love life without antidepressants! Hope it will keep going like this. I´m so excited and filled with energy. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  SÅ bra att du mår bra utan medicinen!
  Jag tänkte bara skriva för att jag åt antidepressiva förut, och jag slutade, iofs utan hjälp av läkaren.. alltså jag trappade ner själv och höfta lite, vilket gick bra i typ en vecka men sen bröt helvetet lös och jag blev värre än någonsin, just för att jag hade gått för fort fram. Men nästa gång, med läkar ordination så trappade jag ner och mådde som en Gud, äntligen ute ur ”dimman” kände jag.
  Men efter kanske 1-2mån så mådde jag lite sämre och blev så besviken och nedstämd, nästan så att jag blev besegrad och tänkte ”jag kanske inte funkar utan medicinen ändå” även fast jag var så fast beslutsam innan, jag kände verkligen att medicinen tyngde mig mer än vad den gjorde mig till en lyckligare människa.
  Detta höll i sig i någon vecka och det var brutalt för psyket att få ett sånt bakslag när man trodde att det ljusnat. Pratade med flertal kunniga inom ämnet och även doktorer och de alla sa samma sak, att man kan få som en baksmälla av medicineringen, men det GÅR över. Och som vi vet är allas baksmällor olika kraftiga, håller i sig olika tider osv osv..
  Bottom line, om du för en stund känner dig nere igen eller som att du är påväg tillbaka i diket så Hålll bara ut!! Ge det en ordentlig chans!
  Jag hoppas ju såklart att du slipper den dippen men ville berätta, då ingen sa något till mig om detta och just därför kände jag sån enorm besvikelse där ett tag som inte hade behövt påverka mig så himlans starkt om jag hade vetat från början att det kan vara en del av avväjningen!
  Stoooort lycka till med allting och jag hoppas verkligen du kommer må ditt bästa!
  Kram!

  PS, så starkt att du delat med dig av din resa. Det är viktigt för de yngre att se att allting är inte guld och gröna skogar, och självklart vi äldre med.

 2. Louise

  Ett enkelt men alltid supergott recept är ca 2 morötter, några apelsiner och ett äpple. För att få magen att ”må bra” brukar en bit selleri göra susen 🙂 Släng i några isbitar så är den klar!