Before & almost done! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Before & almost done!

Dörren är färdigmålad! Nu saknas bara ett svart handtag och sen ska jag försöka få bort färg på glasskivan som är vit. Dörren var inte så bra målad från början dvs. Nyckelhålet spacklade jag igen för det behöver vi inte ha kvar. Om ni ser längst bort på väggen i lekrummet, till höger. Så har vi gjort en öppning in till köket. Där ska vi ha en svart stål/glasdörr så därför ville jag ha den här dörren svart också.

The door is done with the paint! Now I just have to find a black handle for it and take all the white paint away on the window. Wasn´t that well painted to start with. If you see on the right side on the wall we have made a whole through to the kitchen. We are gonna have a black glass door there so that´s why I wanted this door black as well. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna Andersson

  Kan ni inte ta in hantverkare som renoverar klart ert hus. Känns som du får slita som en häst varje gång du kommer hem istället för att njuta.

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Jag tar hjälp också! Så en del gör jag själv och en del tar jag hjälp med. Vissa saker blir ju gjort snabbare om man gör det själv ☺️

 2. Maria

  Alltså, jag tror du hade varit supersnygg i en kort frisyr. Mia Farrow eller Twiggy typ. Och sedan låta bli att behandla det så mycket.

 3. Helen

  Du är superduktiga på inredning och stil överhuvudtaget + att du skriver så fint och ärligt om hur du mår och känner dig! Jag blir så galet inspirerad av dig! Tack för en jättebra blogg!!

 4. Malin

  Superfint! Uppskattar dessa inlägg om inredning 😀 Har du någon färgkod på de grå väggarna? Har letat som en tok efter den perfekta nyansen och det verkar som jag hittat den hos er 😍

Annons