Update on my walk in closet – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Update on my walk in closet

Här ser ni hur det går för min walk in closet. Garderoben till höger är riven. Nu ska det bara snyggas till och så ska jag måla den. Dörren har vi slagit igen och det är redo att målas där nu. Jag köpte ett elementskydd från Bauhaus som ska fästas. Ställde bara dit det för att visa hur det kommer bli. Rullgardinen ska bytas ut mot en mörkgrå gardin i sammet, den kommer gå från golv till tak. Pandalampan i taket ska flyttas in i Lexie´s rum. Detta var ju tänkt att vara hennes rum, men nu blev det en stor garderob istället.

Nu funderar jag på att lägga in en heltäckningsmatta i walk in och sovrum. Golvet har glidit isär en del och det är inte i det bästa skicket. Vad tror ni om det, ja eller nej till heltäckningsmatta? En grå tänker jag då.

Here´s a little transformation on my walk in closet. The wardrobe to the right is now gone. Just need to fix the things and then paint it. Same with the wall where the door was. I bought a radiator protection, I need to fix it to the wall thou. Just put it there now to show you how it will look. The ugly blind will be changed to a curtain in dark grey velvet, from roof to floor. The panda lamp will be in Lexie´s room instead. This was supposed to be her room. But it ended up as a big wardrobe instead. 

I´m thinking about putting a carpet in the walk in closet and the bedroom. The floor now isn´t the best. What do you think about that, yes or no to a carpet? A grey one. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Definitivt heltäckningsmatta i sovrum och garderob! Vi har en grå i vårt sovrum oh det är så mysigt (haha sen har vi fått riva upp en hel hög med heltäckningsmattor eftersom vi bor i Irland och dom gillar ju mattor här. Hehe. Men just sovrummet är härligt!)

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Haha ja, vi har ju också massor hemma i Glasgow. Det enda rum jag hade valt att ha det i är just sovrum och walk in. Vi får se hur vi gör! 🙂

 2. Linda

  Jaa!! Skulle vara otroligt ”mysigt” med en heltäcknings matta. Tror du får fram den riktiga känslan genom mattan också! Go for it 🙌🏻😍

 3. Johanna

  Vi har lagt in heltäckningsmatta i barnens rum, köpte på byggmax, är jättelätt att lägga in och ”korthårig” så lättstädad oxå.

   1. Johanna

    Japp, köpte 4×4 m, in genom fönstret, skar till, lite tejp under som extra fäste,. Nu hade vi ett bra underliggande golv så det behövdes inte direkt något förarbete, ser ju såklart olika ut.

 4. Linda - Motherly

  Jag tänker att heltäckningsmatta är nog väldigt skönt men känns som att det lätt blir smutsigt och svårt att hålla rent.. mina mattor gömmer på alla möjliga hemligheter och de är en utmaning i sig utan att sitta fast. För oss vore det nog en dum idé för Vincent är känslig mot kvalster, men annars tänker jag att det mest hänger på hur mycket tid man vill och orkar lägga på städ 🙂

Annons