josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Bänkfläkt eller frihängande i nya köket?

Downloads53

Just nu håller vi på och tar beslutet om vilken sorts köksfläkt vi ska ha i nya köket. Vi tänkte först att vi skulle ha den frihängande till höger från Fjäråskupan. Men sen fick vi förslaget att man kan ha en köksfläkt i köksön. Som alltså kommer upp ur bänken. Hur coolt är inte det? Men nu måste vi ju alltså ta ett beslut, vad ska vi köra på.

Vad säger ni? Bänkfläkt eller frihängande?

vy3 - köksö

Sådär skulle det se ut över köksön med den hängande fläkten. Den som skulle vara i köksön skulle då komma upp antingen ur den upphöjda delen eller just framför. Det är oklart, hehe. Men vilket som så blir ju det väldigt coolt.

Om någon av er har någon av dessa typer av fläkt, berätta gärna era erfarenheter.

I´m in that stage were I have to make the decision in what kitchen fan I should go for. Either one that´s hanging from the ceiling or one that´s coming up from the island in the middle of the kitchen. What do you think? 

Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

 1. Emma

  Vet att när vi gjorde vårt kök tittade på på samma, men av just anledning om man skall laga mat en del så är en fläkt med filter lite bökigare, se måste ju bytas och rengöras till skillnad från om ventilationen går ut, bara ett tips. Fjäråskupan är ju både snygg och en av de absolut bästa, vi har deras fläkt.

 2. Trine

  Hjemme hos pappa har dem en sånn som kommer opp av benken. Benken der er ikke bygd opp noe til vanlig. Den fungerer veldig bra og det ser veldig ryddig og elegant ut når den ikke er i bruk og er nede i benken.
  Stå på! Tenker ofte på deg<3

 3. Madde

  Vi har bänkfläkten helt fantastiskt både snygg o den funkar fantastisk bra att steka bacon osv bra tryck i den👍🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Låter inte högt heller.

 4. Malin

  Den som kommer upp i ön. Så snyggt! Dock behöver man göra mycket jobb med grunden, eller ha iaf krypgrund eller nå. För att ventilationen ska fungera , men det hade du säkert koll på 🙂

Annons