Josefin Lustig

Akademikliniken i Västerås!

I samarbete med Akademikliniken

Akademikliniken Akademikliniken-2

Jag sökte ju efter någon som kunde hjälpa mig med min hy när jag var i Västerås. Då hörde Akademikliniken av sig och jag fick komma dit och göra en behandling! Det kändes så skönt att få hjälpa huden på traven lite. Jag fick även med dessa 2 produkter hem som jag ska testa. Den första är ett väldigt effektivt serum som jag ska ha på nätterna. Spännande att se vad det ger för resultat. Men huden känns bättre efter behandlingen i alla fall. Synd bara att jag inte kan gå dit fler gånger! Är ju bra att göra behandlingen ett par gånger. Men kanske får gå dit nästa gång jag är där, i Påsk. Men för er som bor i Västerås, Akademikliniken är ju en walk in clinic. Vilket är hur bra som helst! Så proffsiga och de ligger jättebra till mitt i stan. Där kan ni göra bland annat ansiktsbehandlingar och fillers.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.