Josefin Lustig

Jawline fillers!

I samarbete med Skin & Beauty

Alltså, wow! Resultatet på min käklinje är så galet bra. Över förväntan! Vi fyllde på med 2 ml XL och la till och med lite i näsan för att jämna till den. Så lite kan göra så stor skillnad.

Jag kan se skillnad på hela min utstrålning på första och andra bilden. Jag kände mig verkligen inte fin på första. Inget hår, gick runt med mössa för att dölja det. Kände att jag förtjänade att göra det jag velat göra länge. Så jag gjorde det! Nej, jag säger inte att det är något alla borde göra. MEN vill du göra något åt ditt utseende så tycker jag att du ska göra det. Alla har rätt till att göra vad dem vill. Punkt slut. Jag är nöjd, jag mår bättre. Känner mig så mycket finare! Men gör din research, gå till rätt person. Jag gick till @skinandbeautycare i Västerås, kika in deras instagram. Hon är grym!

Wow! The result of my jawline is insane. I´m blown away! We used 2 ml XL and we even put a tiny bit in my nose to even it out. So little can make a big difference. 

I can see a big difference on my charisma on the first and second picture. I did not feel pretty AT ALL in the first one. No hair, walked around with a hat on to hide it. I felt that I deserved to do something I´ve wanted to do for a long time. So I did it! No I don´t say that´s something everyone should do. But if you do want to, go ahead! Everyone has the right to do whatever they want to do. I´m so happy, I´m feeling a lot better. I feel so pretty! But do your research, go to the right person. That´s very important! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefinlustig

   Den har blivit bättre. Åt lite antibiotika och gjort en ansiktsbehandling. Det djupa är borta så nu är det mest ytligt kvar. Får se hur det går nu 🙂

 1. Madelene

  Alltså wow! Har varit sugen länge att göra det själv och nu blev jag övertygad! Har du fyllt läpparna också eller är det sminket som gör det på andra bilden?
  Hur går det till? Räcker det att göra 1 behandling?

  1. Mireille

   Wow helt fantastiskt att det blir resultat av det med har du gjort Micro needling jag ska prova det nu på mitt ansikte

  2. josefinlustig

   Nej det är bara sminket som är annorlunda på andra bilden 🙂 Klart att skillnaden blir stor av en behandling. Det ser du ju här 🙂 Men som alla andra fillers så försvinner de ju. Så man måste fortsätta fylla med jämna mellanrum.