Josefin Lustig

Glittery Saturday

Josefin Lustig Josefin Lustig-3 Josefin Lustig-4

Älskar detta hårband från Urban Outfitters. Fint till en avslappnad outfit!

Vi har en lugn dag hemma idag. Barnens farmor har snart vart här en vecka. Så fort tiden går! I morgon åker hon hem igen.

Jag håller på och planerar en photoshoot till nästa vecka. Har väldigt mycket energi och inspiration till bloggen just nu. Vilket är en härlig känsla! Jag tror att detta hårband får vara med på någon bild! Försöker hitta ett bra ställe att fota på också. Svårt att veta när man inte är härifrån. Jag har i alla fall hittat en fotograf som verkar bra.

Love this hairband from Urban outfitters. Perfect to add on a basic outfit! 

We are having a chilled day at home. Kids grandma have almost been here for a week now. Time flies! She´s going back home tomorrow. 

I´m planning a photo shoot for next week. I have a lot of energy and inspiration for the blog, a very nice feeling! I think I have to wear this hairband on some photos. Trying to find a cool location to shoot at. Very difficult! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Hej Josefin!
    Jag måste bara säga att du är så otroligt inspirerande. Det är så skönt att läsa en blogg som är så äkta som din. Du verkar vara en riktig stark och härlig kvinna. Skriker girl power om dig, och sjukt snygg ät du också 😄 Skönt att du känner energi och inspiration till bloggen för din blogg är en klar favorit 😘 Har du bestämt vad du ska göra med Little one and I btw?

    1. josefinlustig

      Hej! Tack snälla. Nej jag har inte bestämt vad jag ska göra. Det bara ligger och väntar. Men jag orkar inte ta tag i det just nu.