Josefin Lustig

Ooooh la la

Josefin Lustig-13

Den här tiden på dygnet är riktigt kämpig. Hela min kropp är tung och jag känner mig helt färdig. Alla krafter gick ur mig!

Söndag betyder en kväll i soffan framför kardashians. Det ser jag fram emot. Men först ska barnen nattas och jag ska ta en dusch. I morgon ska jag fixa naglarna. Sen på tisdag har jag planerat in en photo shoot. Ska bli så kul, hoppas vädret är på min sida bara. Tror bilderna kommer bli galet bra!

This time of the day is tough. My whole body is feeling heavy and exhausted. All energy is gone! 

Sunday means Kardashians and chill in the sofa. Looking forward to it. But first kids have to go to bed and I need a shower. Tomorrow I´m gonna do my nails. Then on Tuesday I´ve planned a photo shoot. Gonna be so much fun, just hoping the weather is on my side. I think the pics will turn out amazing! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helen

    Ska bli jättekul att se dina bilder sen. Jag förstår att det måste vara jättejobbigt att vara ifrån den man älskar så mycket som ni behöver vara. Men galet vad du är stark alltså!! Vad hittar man din coola tisha? Kram och hoppas du får en härlig dag utan snö på backen 🙂