Josefin Lustig

Love my new nails!

Josefin Lustig-18 Josefin Lustig-16 Josefin Lustig-19

Så nöjd med mina nya naglar! Jag gillar verkligen detaljen med prickarna längst ned. Går fint ihop med mina tatueringar!

Detaljer från dagens fotografering! ÄLSKAR bilderna. Nu vill jag bara fota mer, hehe. Vi använde mitt minneskort så att jag fick hem bilderna på en gång. Så jag redigerade dem själv och kunde välja vilka jag gillade mest av ALLA bilder. Jag är riktigt nöjd med valet av location. Vi hade väldigt varierande väder, men det löste sig bra ändå. När det snöade som mest så satt vi i bilen/bytte om.

Nu måste jag åka och hämta Lexie. Dagen flög förbi! Fått en hel del gjort dock, så jag har vart produktiv.

So happy with my new nails! Really like the detail with all the dots. Goes really well with my tattoos!

Details from today´s shoot! LOVE the pictures so much. I just wanna shoot more and more, hehe. We used my memory card so I got all the pictures right away so I could pick from them all and edit myself. I´m really happy with the location of the shoot. We didn´t have the best weather but it worked out ok. Sat in the car/got changed when it was snowing the most. 

I need to go and pick up Lexie now. This day just flew by! Have managed to get lots done thou, been productive. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.