Best holiday in April? – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Best holiday in April?

Jag vill ha den här bikinin med det här hårbandet NU! Hehe. Jag försöker bestämma mig vad jag ska göra med barnen över påsklovet. En vecka ska vi till Sverige, biljetten dit har vi redan bokat. Men andra veckan av lovet hade jag velat åka på en solsemester med barnen. Kanske Cypern? Har ni tips på bra ställen i April? Jag kommer även åka ensam med barnen. Så flyga från Sverige någonstans och sen flyga därifrån till Glasgow. Blir ett pusslande!

I want to use this bikini with this headband NOW! Hehe. I´m trying to decide what to do to for the easter break. We will go to Sweden the first week. But I´m not sure what to do the second week of the break. I want to take the kids to the sun. Maybe Cyprus? What´s the best place to go in April? I´m gonna go alone with the kids. So I want it to be easy. I´m flying from Sweden then flying back to Glasgow. So it´s gonna be a puzzle. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellen

    Cypern lr Egypten ska ju vara bra i april med tanke på värme å bad temperatur. Har aldrig varit i Egypten men haft många bekanta som åkt dit och är nöjda. Finns många stora resorter så de är ju skönt, behöver du och barnen inte lämna hotell området på en vecka 😊☀️ Hoppas du hittar någon bra resa.
    Ha en trevlig helg!💛

Annons