On my mind right now – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

On my mind right now

Något som gärna fått flytta in i min vårgarderob är denna skinnjacka. Kan inte gå fel med en skinnjacka från Acne. Håller i alla år! Jag tänker mig den i en storlek större. För att få den lite mer oversize. Tänk er med en hoodie under, Levi´s jeans, Mc Queen sneakers, min nya balenciaga. Sen kanske mina stora Acne solglasögon till det! Wow.

Something I would love in my spring closet is this leather jacket from Acne. Can´t go wrong! Will last you years and years. I´m thinking this in a bigger size than I normally get. To get it a bit more oversize. Imagine with a hoodie under, Levi´s jeans, Mc Queen sneakers, my new Balenciaga and my big Acne sunglasses! Wow. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons