Denim on denimmm – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Denim on denimmm

Den här jeansjackan köpte jag på Weekday när vi var i Stockholm. Perfekt färg! Fan vad jag vill ha den helgen tillbaka. Sån glädje hela den helgen!

Men solen skiner, jag känner att kreativiteten smyger sig fram så jag ska passa på att fota ett samarbete medan Lexie sover på soffan och Lucia kollar iPad. Vi har haft en mysig dag idag jag och mina tjejer. Lunch och sen yoump. Sen ska vi hem till min bror och käka middag! Men nu, jobba lite snabbt.

This denim jacket! I got it at Weekday when I was in Stockholm. Perfect colour! Damn, I just want to have that weekend over and over. I just felt so good the whole time! 

But the sun is shining, I feel that the creativity is coming back so I´m gonna take some photos for a collaboration while Lexie is sleeping on the sofa and Lucia is watching iPad. We have had a cosy day. Lunch and trampoline park. We are going to my brothers house later for dinner! But now, quick work. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons