Legs for days – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Legs for days

Det ser ju nästan ut som att jag har långa ben i dessa byxor!

Nu ska vi iväg till min syster, senare idag ska vi till min bror på kalas. Min andra bror fyller 30 år idag! Senare ska jag iväg till frisören och fixa håret. ÄNTLIGEN. Då kan jag göra annat med håret än att bara använda denna turban. Hehe! Nu har jag den mest för att hålla det på plats. Även fast den är jäkligt snygg. Men är ju kul att variera! Sen ska vi hem till bästis och käka middag. Busy day med andra ord.

It almost looks like I have long legs in these trousers! 

We are gonna go to my sister now, then to my brother to celebrate my other brother that´s turning 30 today! Later today I´m FINALLY getting my extensions redone. I will be able to do other things with my hair then, I´m wearing this turban everyday just to keep the hair in place. It´s really nice thou. But it´s fun to change things up. Then after the hairdresser I´m going to my best friend for dinner. Busy but fun day! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons