Cloudy day means shopping! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Cloudy day means shopping!

Det var väldigt mulet idag så det blev inget badande. Barnen lekte först på Kids Club och sen åkte vi till ett shoppingcenter. Lunch, lite lek, glass och shopping. Vi gick in på Zara och hittade dessa coola jackor! Hittade även cykelbyxor till barnen som jag letat efter. Vill ha ett par som slutar över knäna också. Allt vi shoppade idag är från Zara. Lucia skulle absolut ha dessa skor också.

Very cloudy today so we skipped the pool. The kids played at Kids Club in the morning and then we went to a shopping center. Lunch, play, ice cream and shopping. We went to Zara and found these cool jackets! I also found leggings shorts for the kids which I´ve been looking for. I want a pair that´s above the knees as well. All shopping was done at Zara. Lucia really wanted these shoes as well. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons