My everyday makeup – cream products. – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

My everyday makeup – cream products.

Här har vi ordningen på min bas, från vänster till höger.

Here´s my base. Starting from the left. 

Jag börjar alltid med någon ansiktskräm. Gillar den här med vitamin C & E från Bobbi Brown.

I always start with a face cream. I like this one with vitamin C & E from Bobbi Brown.


Jag börjar att lägga den här “Pore refining primer” från Loreal. Köpte denna nyligen för att jag kände att jag behövde en som minskar porerna på vissa ställen. Så där använder jag den. Sen använder jag Primer Serum från Hourglass i hela ansiktet. Den är så skön!

I start with this “Pore refining primer” from Loreal. I just started using it because I feel like I needed something for my pores on some parts of my face. So I use that one on those parts and then I use Primer Serum from Hourglass in my whole face. I love that one!

När jag lägger foundation så blandar jag alla dessa 3. Jag lägger först foundation stick från Make up forever i färgen 127=Y335 lite här och där i ansiktet, lägger några droppar av Brightening CC Serum från By Terry utspritt i ansiktet, sen droppar jag 3 droppar av Daily reviving concentrate från Kiehl´s. Sen blandar jag ihop allt med en beautyblender.

When I do my foundation I mix all these 3. I first put foundation stick from Make up forever in the colour 127=Y335 here and there on the face, put some drops of Brightening CC Serum from By Terry, then 3 drops of Daily reviving concentrate from Kiehl´s. Then just blend it all out with a beauty blender. 

Sen kommer vi till contouring! Jag älskar den här från Charlotte Tilbury. Jag har färgen Fair-Medium.

Then it´s time for contouring! I love this one from Charlotte Tilbury. I´m using it in Fair-Medium.

Jag har testat en ny concealer. Jag har inte riktigt hittat den perfekta för mig. Gillar inte när de är för tjocka. Den här från Bare Minerals är så bra! Väldigt skön. Det är en serum concealer. Så den är inte alls lika torr!

I´ve been trying a new concealer. I haven´t really found the one for me. I don´t like when they are too thick. This one from Bare Minerals is so good! It´s a serum concealer so it´s not as dry as other concealers can be. 

Dags för glow! Den bästa jag testat. Jag gillar inte att använda highlighter i puderform. Den här ger perfekt glow! Från Iconic London och jag har den i Original.

Time for some glow! The best one I´ve ever tried. I don´t like highlighter in powder. This one gives you the perfect glow! From Iconic London and I´m using it in Original. 

Nu kommer vi till rouge. Jag skippar nästan allt puder nu för tiden. Jag kör detta Beach Stick från Charlotte Tilbury i färgen Moon Beach. Jag tar lite på mitt finger och så duttar jag på det på kinderna. Blir så fräscht!

It´s time for rouge. I don´t use much powder products at all now. I use this Beach Stick from Charlotte Tilbury in the colour Moon Beach. I take some on my fingers and blend it out on my cheeks. Looks so fresh! Okej, mina ögonbryn! Har fått mycket frågor om vad jag använder. Jag använder Brow Beater i Dark från Urban Decay. Den använder jag för att fixa till formen. Jag använder den mest i kanterna av brynet och så borstar jag ut det med borsten. Efter det så använder jag Brow Tamer från Urban Decay som är en tinted brow gel. När den torkat så avslutar jag med 24-HR brow setter från Benefit. Den måste ni ha! Den är grym.

Ok, my brows! I´ve had so many questions about them. So I use Brow Beater in Dark from Urban Decay. I use it to fix the shape a bit. Mostly underneath and above the brow and then I use the brush to brush it out in the whole brow. Then I use Brow Tamer from Urban Decay, it´s a tinted brow gel. When that´s dry I finish off with 24-HR brow setter from Benefit. You need that one! Best ever. Jag älskar den kalla tonen på ögonskuggor. Det jag gör är i princip contouring för ögonen. Det här är två bruna skuggor i kalla toner från Smashbox. En ljusare och en mörkare. Väldigt enkelt att använda. Jag använder den ljusa runt hela ögat. Jag gillar att köra mycket skugga under ögat för att förstora upp det. Var inte rädda för att köra på mycket skugga under ögat! Sen lägger jag bara den mörka lite i ytterkanten av ögat.

I love the cold tones in eyeshadows. What I do is basically contouring for the eyes. These are 2 cold brown shades from Smashbox. So easy to use. I just use the lighter one around the whole eye. I really like to use a lot of eyeshadow underneath my eyes. To make them appear bigger/rounder. Don´t be afraid to do that! Then I just use the darker one on the outer part of the eye. 

Om jag ska sätta sminket med puder så använder jag den här. Airbrush flawless finish i Fair från Charlotte Tilbury. Men då lägger jag den mest under ögonen för att sätta concealer och typ smile lines. Jag är rätt torr så jag använder helst inte så mycket puder..

If I´m gonna set my makeup with powder I use this one. Airbrush flawless finish in Fair from Charlotte Tilbury. But then I just use it under my eyes to set the concealer and on my smile lines. I´m pretty dry so I don´t like to use too much powder. 

Och för att avsluta det hela så kör vi den här så klart. All Nighter setting spray från Urban Decay.

Jag tog inte med någon mascara nu, för jag har alltid fransförlänging. Men jag använder alltid mascara på underfransarna. Men där kan jag inte rekommendera någon för alla jag testat lägger sig under ögonen. Några tips?

And to finish off I´m using this one of course. All Nighter setting spray from Urban Decay. 

I didn´t show you mascara, because I´m always using eyelash extensions. But I´m using mascara on my lower lashes. But I haven´t found a mascara that doesn´t fall down under my eyes. Any tips? Let me know. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ella

    Benifit Roller Lash mascaran är grym! Hade fransförlänging förr då mina egna fransar aldrig böjde sig med vilken mascara eller fransböj jag någonsin använde. Sen jag började med Benifits mascara så behöver jag inte fransförlänging längre. Jag har naturligt långa fransar och dom böjer sig verkligen och håller sig så hela dagen! När jag även lägger den på underfransarna så blir det inget kladd under heller. Tips tips tips!

Annons