Yeezy 500 – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Yeezy 500

Micke kom hem med dessa igår! Wiho.

Lördag idag. En lugn dag här hemma. Micke ska på hotell inför matchen imorgon. Celtic kan vinna ligan imorgon. I ett derby! Blir första matchen vi ser på väldigt länge. Vet inte när vi var på Celtic park sist. Sen är Micke borta i en vecka nästan, från idag. Han är hemma 1 dag på 8 dagar. Inte jättepepp på det. Men men! Jag måste nog planera in något kul att göra i veckan. Annars kommer det bli jobbigt.

Look what Mikael came home with yesterday!

Saturday today. A chill day at home. Mikael is going to the hotel soon before tomorrows game. Celtic can win the league tomorrow. In a derby! It will be the first game in a long time that we go to. Don´t remember when we were at Celtic park last. Mikael will be away for a week from today. He´ll be home 1 day of 8 days. I´m not that excited about that. But what to do.. I think I have to plan something fun to do. Otherwise it might be a bit tough. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons