Counting the days! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Counting the days!

3 basic linnen från Monki. Tips!

Jag brukar aldrig packa i tid. Eller ens förbereda. Men jag har börjat förbereda för vår Sverigeresa 10 dagar innan vi åker. Men jag vill verkligen ha med en packning som är bra. När man är borta såpass länge så känns det viktigt. Dessutom att alla plagg ska gå ihop med varandra på något sätt så man inte behöver ha med sig allt för mycket. Jag längtar så mycket nu så jag räknar ned dagarna!

3 basic tops from Monki. Tips! 

I never pack a long time before we travel. Or even prepare. But now I´ve started to prepare for our Sweden trip 10 days before we go. But I really want this packing to be a good one. When you are away for a long time that´s important. And I want all the items to go together, kind of. So I don´t have to bring too much stuff. I´m counting the days! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anki

  Hej
  Jag har läst dina inlägg om depression.
  Jag blev utbränd och fick sertralin men kände att det var något annat.
  Tog en massa prover och hade järnbrist.
  Men jag visste ändå att något inte stämde.
  Kom över en artikel om kvinnor med Add, och kände igen mej i precis allt!
  Tyvärr fick jag inte göra någon utredning för min mottagning ansåg att jag var för driven för att ha diagnosen.
  Men jag gav mej inte utan vände mej till en privat mottagning.
  Visst har jag add!
  Gå på din magkänsla !
  En annan sak som kan ge de symptom du har kan vara sköldkörteln.
  Har du kollat det?

  https://skoldkortelforbundet.se/sjukdomar/hypotyreos-symptom/

  Hoppas du får ordning på allt fina du!
  ❤️

Annons