Last day at Nursery! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Last day at Nursery!

Idag är det Lexie´s sista dag på Nursery. Hon slutar alltså där idag! Efter sommaren kommer hon att börja på Kindergarten på Lucia´s skola. Det är alltså som förskoleklass. Kan ni förstå att hon kommer gå runt i skoluniform då? Hur gulligt?! Lexie köpte med sig en tårta som hon ska bjuda alla sina kompisar på. Choklad och kort till alla sina fröknar. Lucia köpte med ett kort och choklad till hennes lärare för i 3an så kommer hon få en ny. Här byter man lärare varje år. Lucia har alltså gått klart 2an nu. Egentligen om 4 veckor då men eftersom vi åker till Sverige så slutar hon nu. De har blivit så stora mina tjejer!

Nu ska jag åka och hämta barnen snart. Nu börjar sommarlovet!

It´s Lexie´s last day at Nursery today. After the summer she will start Kindergarten at Lucia´s school instead. How cute will she be in her uniform? Lexie brought a cake to nursery for her friends. And some chocolate for the teachers. Lucia also brought chocolate and a card for her teacher. She will get a new teacher in J3. Can´t really understand that she´s already done with J2. It´s crazy! My girls are getting so big. 

I´m gonna go and pick them up now. Bring on summer holidays! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons