Istället för att raka eller vaxa benen! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Istället för att raka eller vaxa benen!

I annonssamarbete med Panasonic På senaste tiden så har jag haft väldigt svårt att raka benen. Jag får väldigt lätt sår och börjar blöda. Så jag är så glad att Panasonic ville samarbeta med mig och jag får prova deras epilator. Jag vaxade benen för flera år sedan. Men jag tyckte att det var jobbigt när man var tvungen att spara ut håret så långt för att kunna vaxa igen. Men med den här epilatorn så kan du ta bort håret tidigare än vid vaxning, hårstråt behöver bara vara 0.5 cm. Dessutom kan du göra det enkelt hemma vilket alltid är ett plus. Fördelen med just den här epilatorn jämfört med andra märken är att den har fler tweezers (60 stycken) och den har ett bredare huvud (+30%) vilket gör att det är snabbt och effektivt. Vem gillar inte det?!

Använd min kod: Josefin och få 20% rabatt på alla Panasonic epilatorer. (direktlänk)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hej Josefin ! Vilket bra erbjudande. Jag har tänkt på detta. Jag vaxar mig för tillfället men jag pallar inte det i heller men jag vill inte börja raka benen igen. Men hur känns det med epolatorn. Allså klarar man smärtan? Är det mkt värre än vaxning ? Du måste berätta 🙂 måste ha en så nån här. Snabbt och enkelt när man har kids också 🙂

Annons