Jolie Beauty – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

Jolie Beauty

I annonssamarbete med Jolie Beauty.

Jolie satsar på ekologiskt certifierad naturkosmetika och deras produkter känns väldigt lyxiga. Man får verkligen bra kvalitet i alla produkter!

Använd min kod: JOSEFINXJOLIE så får ni 15% rabatt.

Rabatten gäller inte dessa märken: Kjaer Weis, May Lindstrom Skin, Kypris, In Fiore, NUORI or Josh Rosebrook.

Till vänster: Moisturizing & antioixidant serum. Till höger: Night & day face oil. Från märket Absolution Creative Apothecary

Jag älskar serum och oljor. Är det något man ska unna sig själv i sin hudvårdsrutin så är det det! Jag använder det morgon och kväll innan min mjukgörande kräm. Detta serum är effektivt återfuktande vilket passar mig perfekt som är lite torr. Men det här serumet passar alla hudtyper. Även för män! Hur bra är era män på att ta hand om sin hy? De borde verkligen bli bättre på det. Oljan har en väldigt tunn konsistens så den täpper inte igen några porer. Den innehåller 27 olika ingredienser som har olika effekt för huden. Mirakelolja alltså!  Till vänster: Regenerating toner. Till höger: Illuminating nectar mask. Från märket Leahlani.

Den här sprayen använder jag när jag känner att jag vill fräscha till mig under dagen. Med eller utan smink! Har ni hört talas om hyaluronsyra som ska vara så bra för hyn? I den här masken finns det!

Ni kan klicka på alla produkter för att läsa mer om dem på hemsidan!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons