The big bathroom – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

The big bathroom

Post contains adlinks.

Såhär långt har vi kommit på det stora badrummet just nu. Det är lite småsaker kvar att ordna med bara. Men wow, jag är så jäkla nöjd. Jag är så stolt över hur bra det har blivit. Det jag hade i mitt huvud blev över förväntan bra i verkligheten.

Jag är väldigt nöjd över beslutet att ha mattsvarta spottar i taket. Blev ju så bra! Alla mattsvarta saker kommer från Lussustone.com. De gröna möblerna valde jag färg på själv, de kommer från Vore.se och även de GALET snygga speglarna kommer därifrån.

När allt är klart inne i huset så tänkte jag ta hit en fotograf som får fota FINA bilder. Känner ni någon i Västerås så säg gärna till!

This is how far we have come on the big bathroom. It´s a few things to do still. But wow, I´m so happy and proud of how it´s turning out. The pictures in my head turned out even better in real. 

I´m also very happy about using black lights in the roof. All matte black things are from Lussostone.com. I picked my own colour on the furnitures and they are from Vore.se, also the amazing mirrors! 

When everything is done inside I´m gonna use a photographer to take proper nice pictures of it all. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna Levin

    Hej Josefin! Superhärlig blogg, och jäklar vad inspirerande för en som håller på att planera badrum just nu 😉 Jag jobbar som fotograf och skulle tycka der vore jättekul att dokumentera era framsteg! ☺️

Annons