We won!!! – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

We won!!!

Vi vann första matchen i VM! Så skööööönt. Alla känslor igår, wow. För det första så är det bara så mycket känslor över att min man är här och spelar VM. Jag var typ tårögd 10 gånger i bilen på väg mot Arlanda. Låten barnen gjort kördes på högsta volym och det gör mig så blödig. Det är så fint alltihop! Vi har rest mycket på dessa två dagar, men nu är vi här och får kvalitetstid ihop. Det är värt varenda minut av resandet!

We won the first game in the World Cup! It’s just too good. All the feelings today, wow. First of all it’s just a lot of emotions that my husband is playing in the World Cup. We had the song that the kids made for their dads on full volume in the car. That made me so emotional. It’s all just so nice. We have been travelling a lot these 2 days but it’s all worth it. We are having a day together today which means so much!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michelle

    Om ni blir kvar i Nizhny, ät på Mitrich, Gaucho eller Tiffanys! Kanonställen och våra favoritställen när vi bodde där💙 och stort grattis till vinsten!

Annons