SOCHI – Josefin Lustig
josefinlustig

Josefin Lustig

Annons

SOCHI

Idag lämnade vi killarnas hotell, en LÅNG resa till Sochi blev det. Nu är vi i alla fall framme. Efter en bussresa på över 3 timmar, 1 flyg på en timme och så en till buss på det. Nu är man bra trött! Men vad gör man inte. Nu hoppas vi på ytterligare en vinst på lördag!

Efter en sen middag är vi nu på hotellrummet. Huvudvärk så lite sömn är välbehövligt nu. God natt!

We left the guys hotel today. A long day of traveling! But now we are here. Bus for over 3 hours, 1 hour flight and then another bus. So tired now! But you do what you gotta do. Fingers crossed for another win on Saturday!

Late dinner and we are now in the room at the hotel. Headache, so some sleep is well needed. Good night!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
josefinlustig

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefin hoggarde

  Hej, jag undrar om det kommer upp en ryssland vlogg på din kanal? Tycker du har världens bästa kanal och förtjänar mycket mer prenumeranter än vad du redan har. Jag har redan kollat igenom alla dina vloggar och tycker dom är sååå bra, speciellt när ni är med hela familjen😍😍 family goals asså, och det är jättekul när Lucia och Lexie tar över vloggandet ibland😂 era barn är ju typ de gulligaste som finns😍😍 Lycka till i VM.
  KOMIGEN NU SVERIGE GULA VÄGGEN UPP OCH STÅ HELA VÄRLDEN TITTAR SÅ STÅ UPP FÖR GUL OCH BLÅ🎶🎶⚽⚽

  1. josefinlustig
   josefinlustig

   Hej!! Men tack. Vad gullig du är! Planen är att det kommer komma ☺️ ska filma imorgon och lördag så får vi se vad vi får till 🙌🏼

   1. Diana

    Jag vet att du har fullt upp i din vardag, men skulle vara så kul om du började använda din kanal mer, så mysiga videos och älskar dig i playmakers och alla andra sociala medier! 🙂

 2. Josefin

  Hej, jag undrar om det kommer upp en ryssland vlogg på din kanal? Tycker du har världens bästa kanal och förtjänar mycket mer prenumeranter än vad du redan har. Jag har redan kollat igenom alla dina vloggar och tycker dom är sååå bra, speciellt när ni är med hela familjen😍😍 family goals asså, och det är jättekul när Lucia och Lexie tar över vloggandet ibland😂 era barn är ju typ de gulligaste som finns😍😍 Lycka till i VM.
  KOMIGEN NU SVERIGE GULA VÄGGEN UPP OCH STÅ HELA VÄRLDEN TITTAR SÅ STÅ UPP FÖR GUL OCH BLÅ🎶🎶⚽⚽

 3. Ellen

  Hej! Hade en fråga. Kommer du spela in en vlogg när du är i Ryssland? Förstår att de är fullt upp med barnen och allt resande. Var bara nyfiken 😊 heja Sverige och heja Josefin!
  Kram! 💗

Annons